تبيين و ارتقاي جايگاه واقعي صنايع‌دستي ايران در مجامع بين‌المللي

«تهمينه دانيالي» معاون صنايع‌‌دستي کشور در گفتگو با خبرنگار ميراث آريا (chtn)، گفت: برنامه‌هاي اجرايي معاونت صنايع‌دستي در سال 90 گردآوري شده است.

او ادامه داد: راه‌اندازي و استقرار بازارچه‌هاي صنايع‌دستي با هدف تقويت و حمايت بخش خصوصي براساس اصل 44 قانون اساسي و افزايش ميزان فروش و توسعه بازارهاي عرضه محصولات و بازاريابي و توسعه صادرات صنايع‌دستي با رويکرد تبيين جايگاه واقعي صنايع‌‌دستي ايران در خارج از کشور، توسعه بازارهاي داخلي و دستيابي به بازارهاي خارجي جديد به عنوان مهم‌ترين فعاليت‌هاي اجرايي اين معاونت مدنظر است.

معاون صنايع‌دستي تصريح کرد: همچنين نظام حمايت از هنرمندان، صنعتگران و مشاغل مرتبط با صنايع‌دستي با حفظ اشتغال موجود ساماندهي و برنامه‌ريزي براي جلب مشارکت شرکت‌هاي تأمين سرمايه، صندوق‌ها و شرکت‌هاي سرمايه‌گذاري براي مشارکت در فعاليت‌هاي مرتبط با صنايع‌دستي صورت مي‌گيرد.

«دانيالي» بيان داشت: همکاري و تعامل با دستگاه‌ها و سازمان‌هاي مرتبط براي ساماندهي و توسعه بخش تعاوني و نهادها و ساختارهاي اقتصادي، بازرگاني، اجتماعي و هنري در کنار حمايت از هنرمندان و صنعتگران از طريق اجرايي کردن قانون بيمه اجتماعي، تأمين تسهيلات و منابع بانکي و سازماندهي ساختارهاي قانوني نيز انجام مي‌‌شود.

اين استاد دانشگاه با اشاره به اينکه آموزش رشته‌هاي صنايع‌دستي در سال 90 براساس نيازسنجي‌هاي آموزشي دنبال مي‌شود، اظهار داشت: همچنين تلاش مي‌شود ارتباط ميان دانشگاه‌ها و مراکز علمي و تحقيقاتي کشور با توليدکنندگان صنايع‌دستي با هدف بهره‌مندي از شيوه‌هاي نوين علوم و نتايج پژوهشي برقرار شود.

او تأکيد کرد:‌ در سال 90 توسعه بنگاه‌هاي زودبازده با هدف ايجاد اشتغال سريع، مولد و کارآفرين و راه‌اندازي پايگاه اطلاع‌رساني صنايع‌دستي نيز در دستور کار قرار دارد.

معاون صنايع‌دستي سازمان ميراث‌فرهنگي کشور در ادامه اظهار داشت: حمايت‌هاي قانوني نظير بيمه محصولات، معافيت‌هاي مالياتي و اعطاي يارانه‌هاي هدفمند امسال انجام خواهد شد.

«دانيالي» يادآور شد: تحقيقات و پروژه‌هاي کاربردي در زمينه طراحي بسته‌بندي محصول و فرهنگ‌سازي مصرف و هماهنگي به منظور ثبت ميراث ناملموس از ديگر برنامه‌هاي اجرايي سال جاري است.


111/

انتهای پیام/

کد خبر 1390030117